rugpjūčio 29, 2009

Keptas varškės sūris

Kai norisi kažko skanaus...bet nėra ūpo ypatingai triūsti virtuvėje, kepu varškės sūrį :)


Reikia:

Varškės sūrio
Druskos
Kmynų
Sviesto

Varškės sūrį apibarstau druska, kmynais, dedu į kepimo indą, apdedu sviesto gabalėliais ir pašaunu į orkaitę. Kepu, kol gražiai parunda (apie 40 min), kartais palaistydama kepimo skysčiu. Išėmus iš orkaitės kantriai laukiu, kol sūris atvės :)

Skanaus!

P.s. labai geras užkandis prie alaus!

10 komentarų:

  1. Iš patirties galiu pasakyti, kad šis gaminys yra dieviško skonio :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Džiugu, kad tau patinka :) bet gaila, kad šįkart negalėjau pavaišinti... ech..

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man atrodo foto reikėjo daryti jį prapjovus..:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. hmm.. :) Jei taip intriguoja vidus, tai galiu išduoti paslaptį, kad viduje sūris lieka baltas - parunda tik plutelė. O jei ką, gali išsikepti sūrį, nufotografuoti prapjautą ir man atsiųsti savo foto - papildysiu blogą tavo autoriniu darbu :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Klausimėlis: o sūris nebūna sausokas?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Na nea..gi sviestas, kuriuo jį apdedi, susigeria bekepant. Tik iškeptas sūris būna minkštas, o atvėsęs - įprastos konsistencijos. Na pabandyk jį išsikepti, jei dar niekad nesi panašaus dariusi :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Žarijose esame ne vieną kartą vasarą kepę. Bet visgi prapjaunam ir prifarširuojam visokių daržovių..

    AtsakytiPanaikinti
  8. nustebino, kad kantriai lauki, kol atvės, nes neatvėsęs... ūūūūūūhhhh koks gardus!
    atvėsęs geras irgi

    AtsakytiPanaikinti
  9. Geras :) aš kaip tik niekada neragavau jo karšto! Reiks kada pabandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. aciu uz recepta! superinis

    __________________________________
    misku supirkimas | perkame miskus | perku miska

    AtsakytiPanaikinti