Kai norisi kažko skanaus...bet nėra ūpo ypatingai triūsti virtuvėje, kepu varškės sūrį :)

Reikia:
Varškės sūrio
Druskos
Kmynų
Sviesto
Varškės sūrį apibarstau druska, kmynais, dedu į kepimo indą, apdedu sviesto gabalėliais ir pašaunu į orkaitę. Kepu, kol gražiai parunda (apie 40 min), kartais palaistydama kepimo skysčiu. Išėmus iš orkaitės kantriai laukiu, kol sūris atvės :)
Skanaus!
P.s. labai geras užkandis prie alaus!
Iš patirties galiu pasakyti, kad šis gaminys yra dieviško skonio :)
AtsakytiPanaikintiDžiugu, kad tau patinka :) bet gaila, kad šįkart negalėjau pavaišinti... ech..
AtsakytiPanaikintiMan atrodo foto reikėjo daryti jį prapjovus..:)
AtsakytiPanaikintihmm.. :) Jei taip intriguoja vidus, tai galiu išduoti paslaptį, kad viduje sūris lieka baltas - parunda tik plutelė. O jei ką, gali išsikepti sūrį, nufotografuoti prapjautą ir man atsiųsti savo foto - papildysiu blogą tavo autoriniu darbu :)
AtsakytiPanaikintiKlausimėlis: o sūris nebūna sausokas?
AtsakytiPanaikintiNa nea..gi sviestas, kuriuo jį apdedi, susigeria bekepant. Tik iškeptas sūris būna minkštas, o atvėsęs - įprastos konsistencijos. Na pabandyk jį išsikepti, jei dar niekad nesi panašaus dariusi :)
AtsakytiPanaikintiŽarijose esame ne vieną kartą vasarą kepę. Bet visgi prapjaunam ir prifarširuojam visokių daržovių..
AtsakytiPanaikintinustebino, kad kantriai lauki, kol atvės, nes neatvėsęs... ūūūūūūhhhh koks gardus!
AtsakytiPanaikintiatvėsęs geras irgi
Geras :) aš kaip tik niekada neragavau jo karšto! Reiks kada pabandyti :)
AtsakytiPanaikintiaciu uz recepta! superinis
AtsakytiPanaikinti__________________________________
misku supirkimas | perkame miskus | perku miska