sausio 29, 2010
Karštai rūkyto jūros ešerio mišrainė
›
Šitą mišrainę gaminame, ko gero, nuo tų laikų, kai majonezo ir žaliųjų žirnelių "gaudavome" tik didžiųjų švenčių metu. Bet ir tai ...
7 komentarai:
sausio 26, 2010
Trinta bulvių ir porų sriuba
›
Labai džiaugiuosi, kad su trinta porų ir bulvių sriuba susipažinau ne receptų knygoje ar iš kokių pasakojimų, kaip skanu virti porai su bulv...
4 komentarai:
sausio 24, 2010
Tikri sausainiai
›
Kokios mintys kyla pagalvojus apie britų penktos valandos arbatėlę? Kad ji būtinai geriama su sausainiu? Man taip pat! Ir ne su bet kokiu, o...
12 komentarų:
‹
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją