tag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post8588545413168179384..comments2024-03-25T09:12:53.760+02:00Comments on Kas nutiko virtuvėje?: Saldžiarūgštė kiaulienaRūtahttp://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-13968745655501766632014-06-30T18:54:21.906+03:002014-06-30T18:54:21.906+03:00aciu !aciu !DARBAS ANGLIJOJEhttp://www.emigra.lt/darbas-anglijojenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-89158460500139908502014-06-04T17:46:31.397+03:002014-06-04T17:46:31.397+03:00SUPER :)!
______________________________
plastiki...SUPER :)!<br /><br />______________________________<br /><a href="http://www.domuslangai.lt" rel="nofollow">plastikiniai langai</a> | <a href="http://www.parfumerine.lt" rel="nofollow">KVEPALAI</a>PLASTIKINIAI LANGAIhttp://www.domuslangai.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-16781148555776092772010-05-07T17:32:45.555+03:002010-05-07T17:32:45.555+03:00Oj, Jurgita, labai gaila, kad kažkas nepavyko :( G...Oj, Jurgita, labai gaila, kad kažkas nepavyko :( Galbūt perkaitinote - juk kaitinant skysčiai garuoja, na ir padažas "kietėja"... Taip pat gali būti,kad padauginote krakmolo - tuomet reikėtų jo kitąkart arba mažiau dėti, arba įpilti daugiau skysčio, kad ir ananasų sulčių arba, jei jų daugiau nėra (t.y., ir taip visas supylėte), šiek tiek vandens.<br />Tikiuosi, kitąkart pavyks geriau!Rūtahttps://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-79705233370182070872010-05-07T16:58:34.363+03:002010-05-07T16:58:34.363+03:00Sveiki, gaminu si patiekala.. viskas pradzioje vyk...Sveiki, gaminu si patiekala.. viskas pradzioje vyko sklandziai, o va padazas nesupratau.. gal perkaitinau, kaip guma pasidare :( tek is naujo daryti jau be anansu sultinio :(Jurgitanoreply@blogger.com