tag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post8573217422591070868..comments2024-03-25T09:12:53.760+02:00Comments on Kas nutiko virtuvėje?: Trinta daržovių sriuba su lašiša aka "bin Ladeno" sriubaRūtahttp://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-26812600798334550082016-06-20T07:57:40.590+03:002016-06-20T07:57:40.590+03:00vestuvines sukneles
http://www.vestuviukarstine.lt...vestuvines sukneles<br />http://www.vestuviukarstine.lt/vestuvines-sukneles.htm<br />progines sukneles<br />http://www.vestuviukarstine.lt/progines-pamergiu-sukneles.htmAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-13982735654754680542009-11-30T16:27:01.458+02:002009-11-30T16:27:01.458+02:00Džiaugiuosi, kad tau taip patiko :) Mums ji irgi t...Džiaugiuosi, kad tau taip patiko :) Mums ji irgi tiesiog nereali... Jei norisi kažko paprasto, valgom be lašišos, jei "šventiškiau", tada ir lašišos pakepam... Dar būtinai kada išbandysiu su vištiena :) Tikiu, irgi turi būti skanu :)Rūtahttps://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-17335768127809382032009-11-30T16:07:53.498+02:002009-11-30T16:07:53.498+02:00Pasakiško skonio:) Tikrai rekomenduoju tiems, kas ...Pasakiško skonio:) Tikrai rekomenduoju tiems, kas mėgsta trintas sriubas! Kai pradėjau virti, tai kol kas taip ir negaliu sustoti.. :)Inhttps://www.blogger.com/profile/10684231173830703892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-79535455411139876122009-10-30T16:56:37.410+02:002009-10-30T16:56:37.410+02:00Tai kad ir taip, ir taip vadinama ir visi supranta...Tai kad ir taip, ir taip vadinama ir visi supranta, ką turiu minty :)) O daržoves šiaip susmulkinti galima bet kuo - ir "blenderiu", ir "mikseriu", ir net paprasčiausiu grūstuvu, kuriuo darome bulvių košę... tik va įdirbio pastarasis variantas pareikalautų kur kas daugiau :)Rūtahttps://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-91298540844859457532009-10-30T14:26:48.444+02:002009-10-30T14:26:48.444+02:00Leiskite paklausti, kodėl kulinariniame elite taip...Leiskite paklausti, kodėl kulinariniame elite taip plačiai paplitusį žodį kaip "blenderis", kuris paprastai verčiamas kaip smulkintuvas, pakeitėte į plakiklį? :PInhttps://www.blogger.com/profile/10684231173830703892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-39588518802775020182009-10-30T08:46:08.139+02:002009-10-30T08:46:08.139+02:00Orkaitėje tai man visai nebaisu - ko gero dažniau ...Orkaitėje tai man visai nebaisu - ko gero dažniau gaminam stikliniuose, keramikiniuose induose nei metaliniuose :)<br />O ant plytelės, tai puodas tikrai turėtų sprogti, jei jį tuščią užkeltum ir palaikytum. O kai pilnas - šiluma tolygiai pasiskirsto po maistą ir puodą. Teoriškai :) Be to, po "sprogimo" darkart pažiūrėjau ant puodo dėžutės, ar tikrai jame galima virti ant plytelės viršaus: pasak iliustracijos - taip :) Nu bet aš šito pratimo daugiau niekada nebekartosiu :)) Kad ir ką berašytų :)Rūtahttps://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-88712413534214722332009-10-30T08:39:27.213+02:002009-10-30T08:39:27.213+02:00jetau, stiklinis indas virš ugnies???
orkaitėj tik...jetau, stiklinis indas virš ugnies???<br />orkaitėj tikrai atlaiko karštą temperatūrą, bet ir tai baisoka gamint su stikliniais indais:)Jurgahttps://www.blogger.com/profile/17837569311173031464noreply@blogger.com