tag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post7553051222581707621..comments2024-03-25T09:12:53.760+02:00Comments on Kas nutiko virtuvėje?: Keksas su... cukinija!Rūtahttp://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-11045150714123736782014-06-30T18:41:48.052+03:002014-06-30T18:41:48.052+03:00skanus !!!skanus !!!darbas anglijojehttp://www.emigra.lt/darbas-anglijojenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-6086139797147049192011-08-02T21:42:41.827+03:002011-08-02T21:42:41.827+03:00Sveika, Auguste! Na aš šį keksą esu ne kartą ir ne...Sveika, Auguste! Na aš šį keksą esu ne kartą ir ne 2 kepus, dar dabar dėl visa ko patikrinau knygoj miltų kiekį - tikrai 375 g... ir man, kaip matai, gaunasi... Tešla gaunasi tiršta, bet tikrai neminkoma. Jei tikrai viską tiksliai įdėjai, tai gal tavo naudoti miltai labai smulkūs ir jų tūris tiesiog didesnis gaunasi nei įprastų aukščiausios rūšies? Nors tai vis tiek tikrai neturi sukelti radikalių skirtumų tešloj. <br />Tikiu, kad antrą kartą nebus ūpo tą patį keksą bandyti, bet kad ateityje išvengtum panašių nelaimių, siūlau tiesiog niekada nepilti viso miltų kiekio iš karto į tešlą. Dėk dalimis ir jei pajusi/įtarsi, kad daugiau miltų jau tikrai niekaip negalima dėti, nebedėk... Tikiuosi, kiti kulinariniai bandymai bus sėkmingesni! :)Rūtahttp://kasnutikovirtuveje.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-28951927210342457242011-08-02T20:35:40.343+03:002011-08-02T20:35:40.343+03:00Laba:)
Bandžiau gaminti šį keksą ir... likau juoda...Laba:)<br />Bandžiau gaminti šį keksą ir... likau juodai nusivylus :( Dėjau viską tiksliai pagal proporcijas kaip surašyta internete, ir man iškilo klausimas: ar tikrai reikia TIEK miltų? Nes man juos sudėjus išėjo minkomos trapios tešlos konsistencija, jos panaikinimui sudėjau didelį indelį (400g) grietinės. Konsistencija pasidarė normali. Aišku, pyragas kepdamas iškilo, tačiau ištraukus iškart akyse sukrito ir supuolė, tad teko mesti lauk kai atšalo, nes tuomet tapo visiškai nebeskanus :(Augustėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-35495503001093315252010-09-07T22:09:54.575+03:002010-09-07T22:09:54.575+03:00Būtinai pabandyk, Indre :) Kiek girdžiu atsiliepim...Būtinai pabandyk, Indre :) Kiek girdžiu atsiliepimų apie cukinijų pyragus, visi teigiami! Jei nesi dar radusi patinkančio recepto, tikrai patariu išbandyti šį - mums buvo labai skanu.<br />P.s. smagaus savaitgalio namuose! :)Rūtahttps://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-87915455906628801802010-09-07T21:37:17.581+03:002010-09-07T21:37:17.581+03:00Man tai cukinija nei daržovė nei vaisius - toks ma...Man tai cukinija nei daržovė nei vaisius - toks maisto ONO :) aš ir gundausi iškepti kokį pyragą su cukinija. Juolab, kad savaitgaliui namo keliausiu...Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-3691740678835230962010-09-06T21:28:34.807+03:002010-09-06T21:28:34.807+03:00Ačiū, Indre ;) Grįžusi būtinai iškepsiu, jei pati ...Ačiū, Indre ;) Grįžusi būtinai iškepsiu, jei pati nesiryši jo gamint :) <br />Gyvas reportažas grįžus, būtinai bus. Tikiuosi, ir su degustacija :) O tiesiogiai iš Japonijos, tik jei rasiu laiko ne tik keliavimui ir ragavimui, bet ir blogui ;)Rūtahttps://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7965177925800247577.post-78025475913274291662010-09-06T08:14:29.994+03:002010-09-06T08:14:29.994+03:00Vajetau, kaip iškilo!!!!!:) gražus įrašas! nepamir...Vajetau, kaip iškilo!!!!!:) gražus įrašas! nepamirštamų atostogų :) lauksiu kulinarinių reportažų iš Japonijos :) ir aš pasiilgsiu..iki!!Inhttps://www.blogger.com/profile/10684231173830703892noreply@blogger.com